Search for content, post, videos

Planta minune care ar putea fi leacul pentru diabet

Leacul pentru diabet, una dintre cele mai des intalnite afectiuni la nivel mondial, ar putea fi oferit de o planta minune, sustin specialistii.

Diabetul afecteaza, la nivel mondial, peste 346 de milioane de persoane. Avand in vedere ca boala poate aparea si fara simptome, deseori este depistata tarziu, ceea ce duce la complicatii precum afectiunile cardiace, pierderea vederii sau amputarea.

Planta minune care ar putea fi leacul pentru diabet este banalul sparanghel care, potrivit cercetatorilor, ajuta la mentinerea valorii normale a nivelului de zahar din sange.

Mai mult decat atat, aceasta planta are se pare si rolul de a stimula productia de insulina a organismului.

La aceste concluzii s-a ajuns dupa realizarea unui studiu pe cobai care au fost injectati cu substante ce au indus starea de diabet zaharat.

Un grup dintre cobai a primit un tratament pe baza de extract de sparanghel iar celalat grup a primit un tratament pe baza unui preparat antidiabetic. Ambele grupuri au fost tratate timp de 28 de zile iar rezultatele au fost cu adevarat uimitoare.

Astfel, cobaii care au fost tratati cu extract de sparanghel au avut o productie de insulina mult mai mare si mai buna decat ceilalti.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *