Search for content, post, videos

Oua rosii de cumparat vs oua rosii facute in casa VEZI RECOMANDARILE MEDICULUI

Una dintre cele mai vii preocupari ale gospodinelor, in preajma sarbatorilor de Paste, este vopsirea oualor. Pentru cele care nu au timp sa gateasca sau care nu se pricep la inrosirea oualor, exista in comert oua gata fierte si vopsite. Nutritionistii spun ca acestea nu sunt periculoase pentru sanatate, insa nu le recomanda copiilor si persoanelor in varsta.

Ouale fierte pot fi pastrate la rece fara nicio problema, pentru ca nu se altereaza. Ele nu contin substante chimice. Sunt pastrate bine, igienizate, fierte bine si pastrate la rece. Nu ridica niciun fel de probleme, insa nu le recomandcopiilor, persoanelor in varsta si bolnavilor, a declarat, pentru RTV.NET, medicul nutritionist Aurelia Zugravu.

Cat priveste metodele de vopsire a oualor, aceasta spune ca metodele traditionale, cu foi de ceapa, sfecla, frunze de nuc, ceai negru sunt foarte bune, insa nici vopseaua din comert nu este de evitat. Vopselurile sunt verificate, numai ca trebuie ne asiguram sa nu intre in interiorul oului. Daca oul s-a spart, iar vopseaua a patruns in interior, ea nu face rau, avand in vedere cantitatea foarte mica de vopsea. De asta sunt mai bune ouale vopsite din comert, pentru ca

interioul lor nu este atins de vopsea, a explicat Aurelia Zugravu.

Citeste articolul intreg, pe: www.rtv.net

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *