Search for content, post, videos

Otetul de mere, consumat inainte de culcare, face MINUNI pentru organism

Iata cum te poate ajuta otetul de mere, atunci cand este consumat inainte de culcare.

1. Te scapa de sughit

Gustul acru al otetului stimuleaza nervii din gat care sunt cauza sughiturilor. Acest lucru face nervii sa uite de nevoia de a sughita.

Ia o lingurita de otet de cidru de mere organic si inghite.

2. Tratament impotriva durerii de gat

Bacteria responsabila pentru durerie in gat nu poate supravietui mediului acidic pe care otetul il creaza.

Cu o ora inainte de culcare, ia o lingurita de otet de cidru de mere. O ora mai tarziu, mai ia o lingurita si inca una inainte sa te culci.

3. Desfunda nasul

Alergiile te tin treaz pana tarziu? Otetul de cidru de mere contine vitaminele B1, B2, A si E, pe langa potasiu si magneziu. Acestea lucreaza impreuna pentru a subtia mucusul, curatandu-ti sinusurile.

Amesteca o linguria de otet de cidru de mere cu un pahar de apa si bea combinatia inainte de culcare pentru un remediu rapid.

4. Trateaza refluxul de acid

Refluxul de acid apare atunci cand ai prea putin acid gastric. Cantitatea scazuta trebuie sa se plimbe in stomac pentru a-si face treaba, o parte din acesta ajungand in esofag.

Otetul de cidru de mere reface aciditatea stomacului, reducand nevoia acestuia de a se „plimba”. Amesteca o lingura de otet cu un pahar mare de apa si bea-l cu o ora inainte sa te culci.

5. Trateaza halitoza

Daca te trezesti cu o respiratie urat mirositoare, abundenta de bacterie din cavitatea bucala este probabil cauza. Otetul de cidru de mere va elimina aceasta bacterie si iti va pastra gura curata pe toata durata noptii.

Ia o lingura de otet inainte de culcare.

6. Previne indigestia

Indigestia si insomnia sunt foarte bune prietene. Otetul de mere desparte acea prietenie mai repede decat poti spune „otetul de mere este cel mai bun!”

Combate greata, balonarea si refluxul de acid, asa cum am mentionat mai devreme.

Amesteca o lingurita de otet de cidru de mere cu o lingurita de miere intr-un pahar cu apa calda. Bea acest amestec cu 30 de minute inainte de culcare.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *