Search for content, post, videos

O cale simpla dar ciudata de a arde 200 de calorii zilnic!

Lupta cu kilogramele in plus nu este invincibila, desi astfel pare uneori. Ba mai mult, exista gesturi zilnice care ne pot ajuta sa ardem mai multe calorii, daca ne concentram pe ele.

Stiai ca … stand in picioare si tinand un ghiveci intr-o mana te scapa de 200 de calorii?!

Metoda functioneaza astfel:

– atunci cand stai in picioare, arzi intre 30 si 50 mai multe calorii pe ora decat atunci cand stai pe scaun

– daca mai tii si un picior ridicati, mai scapi de alte 20-30 calorii. Totodata, iti imbunatatesti atat circulatia, cat si echilibru

Totusi, pana aici, asa-zisa procedura nu pare a genera o ardere de 200 de calorii in plus, cu atat mai putin in fiecare zi.

Dar daca ai incerca sa stai intr-un picior in timp ce te speli pe dinti, in timp ce te machiezi, in timp ce iti torni un bol de cereale cu lapte, in timp ce uzi florile atarnate… si asa mai departe?!

In fiecare actiune aparent nesemnificativa si cotidiana zace o oportunitate de a-ti exersa musculatura, de a-ti imbunatati tonusul si echilibrul si de a arde calorii.

Daca ai uitat, totusi, sa stai intr-un picior dimineata cand te-ai spalat pe dinti, incearca sa tii un ghiveci intr-o mana si un picior in sus timp de 10-12 minute pe zi. Acest exercitiu te va scapa de 200 dintre caloriile pe care le primeste corpul tau zilnic, potrivit glamour.com.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *