Search for content, post, videos

O actrita celebra a fost diagnosticata cu cancer! Prin ce chin a trecut: ”Sunt recunoscatoare ca…”

Una dintre cele mai indragite actrite, Marcia Cross, pe care ai urmarit-o in ”Neveste disperate”, a fost diagnosticata cu o forma de cancer si a urmat in secret un tratament pentru a invinge boala dura care a macinat-o luni de zile. Ba mai mult, de curand, ea s-a pozat fara peruca si a vorbit despre drama din viata ei.

Marcia Cross, cunoscuta pentru rolul lui Bree Van de Kamp din „Neveste disperate”, a facut tratament in secret, iar de opt luni sustine ca a invins cumplita boala.

Marcia Cross incearca sa ramana pozitiva si spera ca boala nu va recidiva. „Fericita si recunoscatoare ca sunt in viata, dar sunt trista ca mi-am pierdut parul”, a scris Marcia Cross pe Instagram.

Citeste si: Magda Vasiliu, marturisiri despre boala fiului ei: ”Mi s-a spus ca cea mai buna solutie ar fi amputatia piciorului“

“Imi cer iertare daca mesajul meu anterior nu a fost clar. Am scapat de cancer. Totul e bine acum. O calatorie grea, dar acum sunt sanatoasa, fericita si mai recunoscatoare ca niciodata. Va multumesc din inima pentru toata dragostea voastra”, a mai spus ea.

Actrita in varsta de 56 de ani a tinut ascunsa lupta ei cu cancerul pana acum, dar a considerat ca trebuie sa le spuna adevarul fanilor ei si sa ii ajute si pe altii care trec prin aceeasi suferinta cumplita.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *