Search for content, post, videos

Nu o sa crezi ce fel te ajuta acest aliment! Asa te afecteaza!

Daca esti una dintre persoanele care are probleme mari cu sanatatea unghiilor si ti le doresti sa arata ca noi, netede si curate, atunci noi avem solutia perfecta pentru tine. Deși poate părea inedită și poate nu te-ai fi gândit niciodată să procedezi astfel, să știi că a funcționat pentru toate femeile care au încercat.

Solutia vine din bucatarie. Uleiul de floarea soarelui sau, si mai bine, cel de masline, este un bun nutrient pentru unghii. Tot ce trebuie sa faceti este sa incalziti intr-un vas mic niste ulei, sa va scufundati unghiile in el si sa le tineti acolo pana cand se raceste. Atentie, puteti face asta doar daca aveti unghiile lungi, altfel riscati sa va ardeti pielea! Practic, uleiul fierbinte nu trebuie sa atinga decat partea de unghie care depaseste degetul.

Daca aveti unghiile scurte, procedati la fel ca mine si intindeti uleiul cald pe toata suprafata unghiilor cu un betisor pentru urechi. Lasati sa actioneze apoi spalati-va pe maini cu sapunul vostru obisnuit. La final, aplicati un lac-tratament.

Această procedură va va exfolia unghiile si va imbunatati textura cuticulelor pe termen lung, avand intr-acelasi timp si grija de pielea dumneavoastra. De aceea, va recomandam sa o repetati in mod regulat pentru va impiedica si imbatranirea unghiilor prea repede.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *