Search for content, post, videos

Munca de noapte te pune in pericole imense! Uite ce poti pati

Potrivit unui nou studiu realizat de o echipa de medici din SUA, oamenii care muncesc noaptea sunt in pericol mai mare decat cei care lucreaza ziua sa faca atac de cord sau sa sufere accidente vasculare.

Cercetatorii de la Universitatea Northwestern din SUA au studiat impactul negativ pe care-l are munca pe timp de noapte şi au observat o creştere îngrijorătoare a riscului de a face atac de cord sau accident vascular cerebral.

Pe langa aceste doua pericole iminente, cei care muncesc noaptea sunt predispusi totodata sa aiba probleme cu tensiunea arteriala, le creste glicemia, sunt in pericol sa faca diabet si acumuleaza kilograme in plus mai repede decat un om normal.

Asadar, persoanele care lucreaza noaptea se afla, potrivit cercetatorilor, in pericol sa-si piarda viata din cauza ca organismul lor este tulburat pe toate planurile.
Preşedintele Asociaţiei Americane a Inimii si doctor la Scoala de Medicin Feinberg din cadrul Universitatii Northwestern, Robert Bonow, sustine ca orele insuficiente de somn, alimentatia neechilibrat si scaderea activitatii fizice pot favoriza aparitia afectiunilor cardiace grave. Aceste afectiuni duc la decese subite.

Potrivit aceleiasi echipe de cercetatori, o solutie ar fi schimbarea completa a dietei pe timp de noapte, fiind necesara o dieta bazata pe legume si fructe. Astfel, riscul de deces ar scadea pentru ca organismul ar fi mai tonifiat decat in mod normal.

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Afacerea ta</cite>

    Acum poti invata Limba Engleza printr-o metoda unica in Romania testata pe zeci de mii de oameni.Iata cum poti invata Limba Engleza in 21 de zile. Afli mai multe detalii pe site-ul: invetiengleza ro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *