Search for content, post, videos

Motivul pentru care doctorii tin aceasta reteta simpla departe de public. Asa vei scapa de monturi pe cale naturala

Bataturile pot fi tratate chirurgical. Totusi, daca nu esti un fan al operatiilor am gasit remediul natural perfect care te va ajuta sa scapi de ele repede si fara dureri.

Acest remediu te va scapa de depozitele de sare si iti va readuce picioarele la starea lor naturala.

Bataturile sunt foarte comune si in mod normal afecteaza mai mult femeile decat barbatii. Sunt depozite de sare care apar din cauza unei inflamatii sau a unei perechi de pantofi stramti si inconfortabili.

Chiar daca nu sunt mereu dureroase, bataturile iti pot afecta viata. In primul rand, pot afecta aspectul piciorului, dar si mai important, te impiedica din ati gasi pantofi care sa ti se potriveasca.

Ceai de frunze de dafin

Adauga o lingura de foi de dafin pisate in 300 ml de apa. Fierbe timp de 5 minute si apoi varsa totul intr-un termos. Lasa-l sa stea peste noapte. Strecoara lichidul de dimineata. Bea-l in guri mici pe tot parcursul zilei. Este important sa nu il bei pe tot o data. Fa acest tratament timp de 7 zile, dar asigura-te ca il prepari mereu fresh. Repeta tratamenul dupa o saptamana.

Cel mai probbail vei simti nevoia sa mergi mai des la baie, ceea ce indica faptul ca sarea din corp se dizolva si iti stimuleaza vezica.

In numai 10 zile de consum, vei fi capabila sa observi imbunatatiri. In afara de faptul ca te simti mai bine, durerea va disparea si ea. Bataturile vor disparea complet daca bei acest remediu timp de 2 luni.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *