Search for content, post, videos

VIDEO Motive intemeiate pentru care si femeile ar trebui sa bea bere sau sa se foloseasca de ea

Barbatii se declara mari bautori de bere, femeile insa nu sunt fanul numarul 1 al berii. Ce trebuie stiut insa este faptul ca pe langa aroma puternica, berea contine foarte multe vitamine si minerale benefice corpului. Iata de ce si femeile ar trebui sa consume bere.

Berea reduce riscul de apariţie a pietrelor la rinichi şi al ulcerului, hidratează mai bine ca apa după efort fizic, creşte colesterolul bun, menţine sănătatea oaselor si nu ingrasa.

Totusi amintiti-va ca aceasta trebuie consumata cu moderatie.

Drojdia de bere este o sursă bogată de minerale si vitamine cu numeroase beneficii pentru frumuseţea ta. Ea contine : minerale precum cromul, seleniul, proteine ​​şi un complex de vitamine B. Berea este un produs cosmetic la îndemână oricui. Acesta netezeşte eficient părul.

Berea deţine numeroase calităţi nutritive graţie complexului de vitamina B. Biotina reconstruieşte structura firului de păr, reparand-o integral. Rezultatul oferit este un păr revitalizat, mai strălucitor ca niciodată. Berea este un preparat minune care împiedică căderea părului, care-ţi face podoaba capilară mai bogată şi mai îngrijită.

Berea are un conţinut redus de calciu si este bogată în magneziu, astfel împiedicând formarea pietrelor la bilă şi la rinichi.

Are efect diuretic, iar medicii chiar recomandă un pahar de bere pe zi persoanelor cu risc crescut de aparitie a pietrelor la rinichi.

Unele cercetări au demonstrat că berea are un efect antibacterian şi poate ţine departe bacteria Helicobacter pylori, cauza majorităţii ulcerelor de stomac şi un posibil factor de risc pentru cancerul de stomac. 

Berea poate fi folosita si ca tratament impotriva acneei. Pentru ca are un efect antibacterian si contine foarte multe vitamine, aceasta poate regenera si poate vindeca suprafata pielii.

Datorita siliciului din apă şi în special din orz, berea, menţine densitatea minerală a oaselor, mai ales la menopauză. În plus, siliciul din bere ar putea contribui la reducerea riscului bolii Alzheimer.

 VIDEO

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *