Search for content, post, videos

Motive ca sa bei apa calda. Ce fel te afecteaza

Specialistii sustin ca exista foarte multe motive ca sa bei apa calda, avand in vedere efectele pe care le are asupra organismului.

Mai precis, apa calda bauta pe stomacul gol dimineata, in loc de apa rece, combinata cu suc de lamaie de preferat, creeaza un fel de protectie pentru intreg organismul pe tot parcursul zilei.

Motivul pentru care apa calda afecteaza in mod direct organismul este ca se pare ca actioneaza impotriva radicalilor liberi, insa are si multe beneficii pentru sanatate si metabolism, in general.

Motive ca sa bei apa calda. Ce fel te afecteaza

– Previne imbatranirea prematura datorita faptului ca ajuta corpul sa elimine toxinele, bauta pe stomacul gol. Eliminarea toxinelor ajuta foarte mult la repararea celulelor pielii si la cresterea elasticitatii acesteia.

– Apa calda bauta pe stomacul gol ajuta foarte mult la slabit datorita faptului ca stimuleaza organismul sa elimine grasimile. Acest lucru se intampla datorita faptului ca apa calda bauta pe stomacul gol imbunatateste functiile renale si cele ale tractului digestiv.

– Apa calda bauta pe stomacul gol ajuta totodata la imbunatatirea circulatiei sangelui si la curatarea acestuia.

– Un alt rol beneficiu al apei calde bauta pe stomacul gol este lupta impotriva constipatiei. Apa calda ajuta la o mai buna hidratare, ceea ce va stimula miscarile instestinale si va duce la eliminarea deseurilor din organism.

– Nu in ultimul rand, unul dintre cele mai bune motive sa bei apa calda pe stomacul gol este ca lupta impotriva durerilor comune, precum durerea de cap sau durerile menstruale. Totodata, lupta si impotriva crampelor musculare si ajuta la relaxarea muschilor abdominali.

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">YON RIJKSADELAAR</cite>

    Cand spuneti apa calda,sa inteleg ca va referiti si la ceaiuri? Daca tot incalzesc apa (de fapt o aduc la pct de fierbere, sterilizand o)o las un minut ,adaug niste plante medicinale,apoi beau ceaiul cald, inseamna ca am respectat cele scrise de Dv?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *