Search for content, post, videos

Metode sigure pentru detoxifiera organismului

Dupa perioadele in care ne ingreunam ficatul cu tot felul de mancaruri grele este bine sa incercam pentru cel putin cateva zile sa mancam cat mai sanatos si sa incercam sa eliminam toxinele acumulate.

Pentru a face aceste lucruri este de ajuns sa respectam unele reguli de bun simt care nu vor face decat sa ne ajute sa ne simtim mai bine si sa pierdem senzatia de ingreunare.

Asa ca in cele ce urmeaza va vom prezenta o serie de secrete sustinute inclusiv de medici care va vor ajuta corpul sa isi revina in mod natural.

Consumati fructe si legume crude

Pe calnga faptul ca sunt foarte bogate in fibre, fructele si legumele consumate crude ajuta foarte mult la digestie. Antioxidantii pe care ii contin ajuta la eliminarea toxinelor iar poate cel mai mare avantaj al acestora este ca lupta impotriva factorilor cancerigeni.

Dieta de detoxifiere, dupa Sarbatori

Faceti sport cardio

Corpul elimina cea mai mare parte a toxinelor prin transpiratie asa ca sunt indicate exercitii cardio, precum alergatul sau exercitiile de aerobic, care sa va faca sa transpirati cat se poate de mult. Puteti opta totodata pentru sauna, insa acest lucru nu va va pune in miscare si sangele.

Nu va mai „otraviti”

Este bine, cel putin pentru o perioada, sa lasati deoparte tigarile, cafeaua si alcoolul. Incercati sa ii dati ragaz corpului sa se refaca dupa excesele din ultima vreme.

Beti apa si odihniti-va mult

Apa ajuta la eliminarea toxinelor prin urina. Asa ca este indicat sa beti cel putin 2,5 litri de apa pe zi pentru a va forta rinichii sa functioneze. Totodata, este bine sa va odihniti in special in cel mai important interval din 24 de ore. Potrivit cercetatorilor, cel mai odihnitor somn are loc intre orele 22.00-01.00. Aceasta perioada va odihneste in special ficatul care va functiona mult mai bine dupa aceea.

Stati la soare

Lumina soarelui va trezeste ceasul biologic iar acest lucru inseamna ca veti avea parte de un somn mai adanc noaptea.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *