Search for content, post, videos

Medicul raspunde: Remedii care te scapa de infectiile genitale

Infectiile genitale reprezinta o afectiune deosebit de frecventa, care necesita un consult la medicul specialist. Pot fi reprezentate de vulvovaginite, cervicite, agentul cauzator fiind o ciuperca (candidoza vaginala), un protozoar (trichomoniaza vaginala), infectii bacteriene, virale (herpes genital sau virusul papilloma uman). 

Simptomatologia este variata si reprezentata de leucoree, senzatie de arsura vaginala, prurit, dureri la urinat, dureri in timpul actului sexual etc.

Infectiile inalte (la nivelul uterului, ovarelor, trompelor uterine) pot provoca dureri pelvine, infertilitate, sarcina ectopica, avort.

Alaturi de tratamentul alopat, terapia naturista este deosebit de eficace pentru diminuarea simptomatologiei si prevenirea aparitiei complicatiilor. Se utilizeaza extracte naturale din uleiuri esentiale (menta, cimbru, tea tree etc) cu rol antibiotic si antiseptic deosebit de puternic. Aceleasi efecte antibiotice si antivirale il are si propolisul, administrat intern, sau sub forma de ovule si supozitoare.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *