Search for content, post, videos

Medicii i-au dat 48 de ore de viata, dar s-a vindecat miraculos de cancer. Iata tratamentul urmat de un baietel de 3 ani

Parintii lui Landon Riddle, un baietel in varsta de 3 ani, diagnosticat cu leucemie, au primit o veste groaznica. Micutului i s-au dat sanse de viata de numai 8-10%. O minune a facut ca situatia sa se schimbe radical.

„Tot pieptul lui era plin de tumori de leucemie, si din aceasta cauza nu mai putea respira. Medicii l-au supus tratamentului de chimioterapie, insa ne-au spus ca probabil nu va supravietui”, a declarat mama lui, Sierra Riddle, conform presei internationale.

Dupa inceperea tratamentului recomandat de medici, starea lui s-a inrautatit, iar dupa doua luni a refuzat sa mai manance. Baiatul a ajuns sa vomite si de 50 de ori pe zi, insa medicii spuneau ca solutia unica era chimioterapia.

Bunica lui Landon a descoperit cateva lucruri interesante despre tratamentul cu ulei de canabis, si le-a sugerat ca micutul sa il incerce.

„Am tot discutat despre ingrijorarea noastra cu echipa de medici din Utah, insa il priveam cum suferea nespus iar medicamentele pareau sa nu aiba efect. Apoi, mama mea a gasit online niste informatii despre uleiul de canabis”, a mai povestit Sierra intr-un interviu acordat postului CNN.

In scurt timp, starea copilului s-a imbunatatit, a incetat sa mai vomite si a inceput sa manance.

„Inimile noastre s-au umplut de bucurie, vazand efectul uleiului de canabis asupra copilului. Landon a inceput sa se simta din ce in ce mai bine! Parca se petrecea un miracol! Zambea din nou si incepuse sa manance”– a scris mama copilului, pe blogul personal.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *