Search for content, post, videos

Legatura incredibila intre sport si alcool!

Un studiu realizat recent la Pennsylvania State University a conchis faptul ca persoanele care fac sport in mod regulat consuma alcool in mod regulat si moderat.

Cercetatorii au ajuns la aceasta concluzie dupa ce au examinat obiceiurile unui grup de 150 de femei si barbati adulti, cu varste cuprinse intre 18 si 75 de ani, pe cateva perioade de cate trei saptamani din timpul unui an.
Cercetatorii au ajuns la concluzia ca oamenii beau mai mult ca de obicei in zilele in care au o activitate fizica, indiferent de anotimp si indiferent de sexul persoanelor.

Cu toate acestea, acest lucru nu inseamna ca sportivii consuma dinplin alcool sau ca ar fi impatimiti ai alcooului. Dimpotriva, se pare ca oamenii vizati au un consum moderat de alcool, nu unul excesiv.

Prin urmare, consumul de alcool este departe de a fi incompatibil cu o activitate fizica regulata, arata datele studiului, avand in vedere ca sportul, ca si alcoolul, duc la o crestere a activitatii cerebrale in partile legate de procesul de recompensa.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *