Search for content, post, videos

Leacuri batranesti cu apa

Poate nu v-ati gandit niciodata la acest aspect, insa apa poate avea un efect incredibil asupra propriului corp, iar aici nu vorbim de simpla hidratare pe care aceasta ne-o asigura.

Apa a servit ca inspiratie pentru mai multe povesti de-a lungul timpului, insa cateva au ramas inca intiparite in mentalul colectiv datorita experimentelor realizate si a rezultatelor obtinute.

Spre exemplu, apa care sta la o treime de baza unei piramide si la doua treimi de varful ei are puteri tamaduitoare si ajuta corpul sa se vindece mai usor in caz de astenie, constipatie, boli de piele, afectiuni digestive si lipsa poftei de mancare. Pentru a o prepara aveti nevoie de o piramida, pe care o gasesti de cumparat in magazinele naturiste sau poti sa ti-o faci singura din sarma, respectand proportiile piramidei egiptene originale. La o treime de baza ei iti pui apa de izvor sau plata, cea de la robinet are calitati mai slabe, si o lasi sa stea timp de 12 ore. Puteti sa beti din acest remediu timp de o zi, in loc de apa obisnuita.

 

Chiar daca suna dubios si apa dinamizata va poate ajuta. Procesul de realizare al acesteia este simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa agiti apa intr-un recipient de 100 de ori inainte de a consuma, consumand-o apoi imediat pentru a-ti alina setea.

 

O metoda cel putin neconventionala prin care puteti scapa de durerile de cap este reprezentata de utilizarea apei magnetizate. Puneti intr-un vas cu magneti apa si lasati-o acolo cel putin zece ore. Consumati din aceasta apa inainte de masa.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *