Search for content, post, videos

Laxativele in exces va pot imbolnavi de osteoporoza si insuficienta renala

Tot mai multe persoane abuzeaza de laxative, fie impotriva kilogramelor in plus, fie pentru a scapa de constipatie.Insa, luate in exces, laxativele contribuie la eliminarea de apa, sodiu, potasiu, slabirea muschilor intestinali. Abuzul de laxative duce la paralizie intestinala.

Initial duc la dependenta si in timp pot interfera cu absorbtia calciului si a vitaminei D, ducand la aparitia osteoporozei. Ba mai mult decat atat, abuzul de laxative duce la paralizei intestinala, constipatie cronica, intestin iritabil, insuficienta renala, deshidratare si chiar la cancer de colon.

Prunele uscate sunt cea mai buna alternativa pentru laxative. Printe cele mai bune alimente cu efect laxativ se numara sucul de mere, cafeaua, sfecla rosie, strugurii, kiwi, sucul de portocale, bulionul, ceaiul de musetel, uleiul de masline. Prunele uscate se numara printre cele mai bune leacuri impotriva constipatiei.

Modul de prepareare a remediului
Se pun la inmuiat intr-o cana cu apa calda sase-sapte prune, iar seara se consuma impreuna cu lochidul. Efectele ar trebuie sa se resimta imediat.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *