Search for content, post, videos

Iti plac bauturile dietetice? Iata la ce riscuri te supui

Preferate de persoanele supraponderale si de diabetici, sucurile acidulate fara zahar iti pot crea probleme mai tarziu in viata. Studii recente arata ca doua pahare de bauturi dietetice consumate zilnic iti pot provoca, dupa varsta de 50 de ani, un atac cerebral sau un infarct.

Bauturile dietetice sunt pline de aspartam

Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentelor a declarat indulcitorul artificial aspartam drept un compus sigur pentru sanatatea oamenilor. Cu toate acestea nutritionistii de pe tot globul stramba din nas cand aud de racoritoare „light”, ticsite cu aspartam.

 

Miguel Toribio Mateas, presedintele Asociatiei britanice pentru terapie nutritionala, considera ca efectele acestor bauturi dietetice pot fi dezastruoase pentru tine. „Nu ajuta la pierderea in greutate, duc la imbatranire prematura si distrug dintii”, a declarat nutritionistul britanic.

Bauturile dietetice maresc riscul de infarct

Riscul de a suferi un infarct sau un atac cerebral dupa varsta de 50 de ani este cu 30% mai mare daca ai obiceiul de a consuma zilnic doua pahare de bauturi dietetice, considera specialistii de la Universitatea din Iowa.
Citeste continuarea pe acasa.ro ( http://goo.gl/Hi5gRn  )

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *