Search for content, post, videos

Invata sa identifici cascavalul contrafacut din magazine

Tot mai multe persoane aleg cascavalul in locul branzeturilor. Este usor de consumat in diferite combinatii si este si foarte gustos.

Insa, trebuie sa aveti mare grija la produsele contrafacute. In ultima vreme, pe rafturile magazinelor se gasesc tot mai multe produse contrafacute.

Asta nu ar trebui sa te descurajeze, trebuie doar sa inveti sa identifici produsele naturale si sanatoase.

Cascavalul sanatos, de calitate si lipsit de adaosi indoielnici NU poate fi un produs foarte ieftin. Produsele care costa putin in comparatie cu pretul pietei nu sunt unele de calitate, naturale.

In general, pe cascavalul contrafacut, veti observa urmatoarele ingrediente:

– ulei de palmier
– soia
– lapte praf
– stabilizatori
– conservanti
– substante de aromatizare, etc

Un cascaval frumos ambalat nu este neaparat un produs natural si sanatos. Aveti mare grija la produsele in ambalaj vidat sau folie alimentara. Fura ochii, dar sunt de o calitate indoielnica.

Aveti mare grija la structura cascavalului.

Un cascaval mult prea plastic, cu structura de plastilina, este de o calitate proasta. La fel si cascavalul nisipos, daca la taiere il simtiti asa, inseamana ca are un continut ridicat de coloranti, ulei de palmier si lapte praf.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *