Search for content, post, videos

Invata de la vedete ce trebuie sa faci ca sa ai un abdomen plat

Inutil sa mai spunem ca vedetele isi dedica cea mai mare parte a timpului liber infrumusetarii. Iar forma fizica este cea la care mai toate sunt extrem de atente. Te-ai intrebat cum de toate divele au abdomenul plat si nici urma de colacei? Iata secretele catorva dintre ele:

Carmen Bruma

Nici n-ai zice ca a nascut in urma cu cinci luni. Carmen Bruma si-a revenit spectaculos dupa nastere si are un abdomen perfect. In cazul sau, e vorba de trei secrete, nu de unul singur. Pe contul sau de socializare, vedeta a descris ceea ce trebuie sa faci pentru a fi in forma. „Chiar daca faci mii de abdomene pe zi, nu vei avea un abdomen plat si conturat daca nu ai grija ce, cat si cand mananci. Antrenamentele cardio, in care iti lucreaza toate grupele musculare, sunt la fel de importante ca abdomenele clasice. Si nu poti sa slabesti DOAR in zona abdomenului. Nu exista TONIFIERE fara SLABIRE. E ca si cand te duci la coafor si ceri sa te vopseasca fara sa te spele”, a scris diva.

Mihaela RadulescuSi Mihaela Radulescu se mandreste cu o silueta perfecta la cei 44 de ani ai sai. Dar cum reuseste sa se mentina in forma?

 

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *