Search for content, post, videos

Informatii despre fiica Monicai Gabor, Irina! Care este afectiunea de care sufera fetita de 11 ani

Cand credea ca viata ei intra pe un fagas normal si se bucura de prezenta fiicei ei, Monica Gabor a primit o lovitura crunta. Irina Columbeanu a fost diagnosticata cu o afectiune a ochilor, motiv pentru care are nevoie de operatie.

Informatia a fost dezvaluita chiar de Monica Gabor, care a precizat ca fetita sa de 11 ani, Irinuca, are nevoie de operatie dupa ce a fost diagnosticata cu salazion.

„Buna dragii nostri, in legatura cu miile de mesaje pe care le-am primit de la voi legate de ce are Irina Columbeanu la ochi, fetita noastra a fost diagnosticata cu salazion. Din octombrie 2017 atat eu cat si tatal ei am tot incercat sa ii gasim un tratament care sa o vindece de aceasta afectiune. Din pacate nimic nu a rezolvat problema, doar a atenuat-o temporar. Pe scurt, fetita noastra de 11 ani are acum nevoie de operatie. Acum incercam din rasputeri sa gasim un chirurg din Statele Unite sau Romania care sa ii indeparteze chisturile. Dorim sa va spunem si voua prin ce trecem si sa va rugam din suflet, daca aveti informatii despre un doctor foarte bun care ar putea sa o opereze pe fetita noastra de salazion scrieti-ne fie la comentarii fie dati-ne mesaje in privat. Va multumim ca va pasa! Va rog distribuiti!” a fost mesajul Monicai Gabor, postat pe Facebook.

Salazionul este o inflamatie cronica (ce se dezvolta in general lent, in 2-3 saptamani) a glandelor sebacee Meibomius, prezente la nivelul marginii palpebrale.

Se prezinta ca o formatiune chistica, de mici dimensiuni si apare mai frecvent dupa un orjelet sau la pacientii cu blefarita cronica. El poate fi intalnit la orice varsta.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *