Search for content, post, videos

Incredibil: ce favorizeaza aparitia mustatii, la femei

Aproximativ 50% dintre femei au probleme cu parul nedorit pe suprafata corpului. In mare este o problema de rasa, insa sunt şi alti factori care influenteaza pilozitatea nedorita

Conform unui studiu realizat de un medic endocrinolog de la Spitalul Universitar Whipps Cross, din Londra, din cele 2.000 femei care au participat la sondaj peste 60% au recunoscut ca au probleme cu parul nedorit.

In seria factorilor externi principalul inamic: dulciurile. De la banalii biscuiti, pana la prajiturile glazurate, cantitatea mare de zaharuri si carbohidrati duce la dereglaje hormonale, se arata in studiu.

„Aceste mancaruri au un indice glicemic ridicat. Asta inseamna cu produc energie rapid si duc la cresterea nivelului de insulina. Insulina e hormonul care regleaza cantitatea de zahar din sange. Suprasolicitarea organismului in vederea eliberarii de insulina, duce la o explozie de testosteron, care e hormonul barbatesc”, a explicat medicul.

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Geo</cite>

    La cauze nu m-am gandit niciodata… intr-adevar am avut probleme cu parul, chiar si cel facial… a trebuit sa rezolv totusi problema asa ca am gasit clinica Coquette un mi-am epilat mustata si picioarele definitiv. Am scapat de o mare grija! O procedura care era absolut necesara a decurs excelent, iar cei de la Coquette sunt cu adevarat niste specialisti in domeniu. Daca va intereseaza, uitati aici linkul de la pagina lor http://www.coquette.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *