Search for content, post, videos

Vrei sa-ti creasca apetitul sexual? Uite ce sa mananci neaparat

Aroma de vanilie este folosită la numeroase produse cosmetice si la alimentare, insa abia acum cercetatorii au descoperit unul dintre cele mai revelante efecte pe care le are asupra organismului, mai ales daca este valorizata prin adaosul in iaurt.

Oamenii de stiinta de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts (SUA) au constatat ca iautul cu gust de vanilie poate stimula libidoul.

Ce-i drept, studiul a vizat un grup de soareci, nu de oameni, insa rezultatele au fost mai mult decat suprinzatoare.

Potrivit cercetarii publicate în revista de specialitate Scientific American, iaurtul cu vanilie amelioreaza activitatea sexuala a soarecilor.

Ba mai mult de atat! Desi se considera ca iaurtul cu aroma de vanilie face parte din categoria junk-food pentru ca este bogat in grasimi si sarac in fibre si nutrienti, oamenii de stiinta au remarcat ca soarecii hraniti cu astfel de produs aveau parul mult mai stralucitor si de 10 ori mai bogat.

Totodata, masculii din categoria acesto rozatoare care mancau iaurt de vanilie aveau testiculele cu pana la 5% mai mari decat cei care urmau un regim alimentar normal.

Un alt rezultat suprinzatori pentru savantii de la MIT a fost ca soarecii hraniti cu iaurt cu aroma de vanilie isi fecundau partenerele mai repede si aveau chiar mai multi pui. De altfel, femelele din acest grup aveau la randul lor pui mai mari si intarcati mai repede, in comparatie cu femelele care nu primeau iaurt cu vanilie.

CITESTE SI

10 ponturi alimentare pentru cresterea apetitului sexual

Alimente care stimuleaza apetitul sexual

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *