Search for content, post, videos

Iata ce sa faci ca a te binedispui zilnic

Stresul cotidian iti poate cauza multe probleme de sanatate, iar asta nu se datoreaza neaparat faptului ca tu te ingrijorezi prea des, ci poate pur si simplu ai prea multe de facut intr-un timp prea scurt si nu iti poti permite sa te relaxezi.

Noi iti vom arata astazi ce sa faci pentru a putea sa reduci din stresul pe care-l acumulezi saptamanal. Iti garantam ca te vei simti mult mai bine daca vei urma pasii propusi de noi.

Conform unui studiu australian persoanele care beau ceai verde zilnic sunt mult mai putin predispuse la depresie si, in general, la stari care pot cauza suparare. De ce ceai verde? Ei bine, acesta contine teanina care grabeste eliberarea de serotonina, un neurotransmitator care lucreaza cu sistemul nervos central si este in general responsabil cu starea de fericire si buna-dispozitie.

Fii de asemenea atenta la ce mananci! Ar fi bine ca la masa de pranz sa mananci fructe si legume proaspete si sa mai adaugi peste sau cereale integrale. Renunta la a mai consuma alimente procesate, dulciuri si prajeli. Evita si uleiul de floarea soarelui si alege-l pe cel de masline. Un pranz mai bun si o dieta echilibrata contribuie foarte mult la starea ta generala de bine.

Fa si un pic de miscare! Nu vorbim de alergat sportiv sau de mers la sala si tras de fiare, ci de plimbari lungi prin parc, urcatul scarilor in loc de luat liftul si plimbat cu bicicleta daca e vreme frumoasa in loc de luat masina.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *