Search for content, post, videos

Iata antibioticul care impiedica barbatii sa insele

Iubitul are o durere de cap, ii dai o aspirina. Iubitului ii fug ochii dupa altele, ii dai un antibiotic?

Cercetatorii japonezi sustin ca exista un antibiotic care ar putea impiedica barbatii sa mai insele.

 

Potrivit studiului efectuat de cercetatorii universitatilor japoneze Waseda si Kyushu, exista un antibiotic care ar putea impiedica barbatii sa mai pice in plasa “femeii fatale”.

 

Oamenii de stiinta niponi au pornit de la conceptul femeii spion din filme care castiga increderea barbatului de care vor sa se foloseasca prin atractivitatea si senzualitatea de care se bucura. Barbatul-tinta, desi banuieste ca femeia fatala este spion, trec cu vederea acest aspect fiind fermecat de atractivitatea ei si se angajeaza in aventuri amoroase periculoase in pofida oricaror semnale de avertizare.

 

Solutia pentru a preveni caderea in plasa femeii fatale a barbatilor este un antibiotic numit Minociclina, potrivit studiului efectuat de japonezii de la universitatile Waseda si Kyushu.

 

10 curiozitati despre sarut

Cercetatorii au testat medicamentul pe 98 de barbati. Jumatate din ei au primit Minociclina, in timp ce celeilalte jumatati i-au fost administrate pastile placebo.

 

Ulterior, barbatilor li s-au aratat fotografii cu chipuri de femeie si au fost rugati sa evalueze nivelul de incredere pe care fiecare femeie il prezenta, din perspectiva lor, dar si nivelul de atractivitate al reprezentantelor sexului frumos din imagini.

 

Rezultatele studiului au arata ca barbatii au mai mult incredere in femeile pe care le gasesc atragatoare. Dar voluntarii carora le-a fost administrata Minociclina s-au dovedit a fi mai putin atrasi de femeile din fotografii, considerandu-le deseori banale in pofida frumusetii lor reale, fapt ce demonstreaza ca “efectul femeii fatale” a fost diminuat de antibioticul Minociclina, barbatii fiind mult mai putin predispusi sa pice intre asternuturile altor femei.

 

Acesta nu este primul studiu care analizeaza riscul adulterului in laborator la voluntari supusi unei anume medicamentatii. O cercetare publicata anul trecut in revista de specialitate “Journal of Neuroscience” a arata ca barbatii implicati in relatii serioase, carora le-a fost administrata oxitocina, cunoscuta drept hormonul fericirii, al dragostei si al atasamentului, s-au tinut departe de femeile foarte atragatoare care i-au provocat sa pice in pacatul adulterului.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *