Search for content, post, videos

Hreanul stimuleaza imunitatea in sezonul rece! Cum sa-l consumi

Hreanul este mai mult decat un condiment, face minuni pentru organism, avand o multime de beneficii. Hreanul imbunatateste digestia, ajuta la secretarea acidului gastric, reface flora intestinala si desfunda sinusurile.

Daca in prezent este considerat un simplu condiment, in trecut era folosit pentru tratarea diverselor afectiuni.

Citeste si: E nevoie sa iti arunci produsele de machiaj dupa o raceala?

Astazi vom discuta despre reteta minune care ajuta la cresterea imunitatii.

Pentru a-i potenta puterea, hreanul trebuie combinat cu miere si lamaie:

Ingrediete

– o radacina potrivita de hrean de 3-4 cm

– o jumatate de lamaie

– 2-3 lingurite de miere

Mod de preparare

Hreanul se curata de coaja si apoi se da prin razatoarea mica. Prin razatoarea mica se da si coaja de la o jumatate de lamaie. Tot ce ai dat prin razatoare se pune intr-un borcanel si se adauga mierea peste. Amestecul se pastreaza la frigider.

Citeste si: Cum sa tratezi raceala copiilor fara medicamente

Se consuma cate o lingura dimineata, dupa ce ai luat micul dejun, niciodata inainte.

Acest preparat iti va creste imunitatea, atunci cand este consumat in mod regulat. Racelile vor fi tinute departe de tine si va oferi organismului tot ceea ce are nevoie pentru a fi pregatit pentru iarna.

ATENTIE! Acest preparat nu este recomandat femeilor cu diabet, femeilor insarcinate si celor care alapteaza, persoanelor care au ulcer sau reflux gastroesofagian.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *