Search for content, post, videos

GRAVIOLA – MAI MULT DECAT UN CITOSTATIC NATURAL

Graviola este numele brazilian al unei plante arboricole raspandite in padurile tropicale ale Africii, Americii de Sud si Asiei de Sud-est. Denumirea stiintifica a plantei este Annora muricata.

Graviola este un copac vesnic verde. Fructul sau este foarte mare si are miezul dulce-acrisor de culoare alba, fiind bogat in glucide, in special in fructoza. Acesta contine, de asemenea, vitamica C, vitamina B1, vitamina B2.

Bastinasii din Africa si tarile Americii de Sud au utilizat graviola in medicina traditionala pentru tratarea infectiilor virale, parazitare, dar si pentru tratarea reumatismului, artritelor, depresiei si altor boli.

Produsul nostru este un suc pur 100% din fructe de graviola proaspete si coapte, fara conservanti.

Dupa mai mult de 20 de teste de laborator efectuate intre anii 1970-2002 rezultatele arata ca acest suc de graviola distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon-rectal, carcinom pancreatic, de prostata, pulmonar, hepatic, testicular si mamar. Compusii acestui arbore incetinesc de 10.0000 de ori mai rapid cresterea celulelor canceroase in comparatie cu Adriamycin, un produs folosist foarte des in chimioterapie. Cu alte cuvinte, extractul de graviola este un citostatic natural – un ajutor de nadejde in lupta cu cancerul. De asemenea, graviola are un aport foarte important in cresterea gradului de imunittate a organismului (care poate fi slabit de o multitudine de factori, printre care si tratamentele chimioterapeutice).

Ingredientele active din Graviola sunt un grup de substante numite Acetogenine Annonaceous, acestea fiind gasite doar in familia de plante Annonaceeae.

Garviola are 82 de Acetogenine diferite (in 10 tipuri distincte) care ofera un sprijin puternic in chimioterapie.

 noul granola

Cum actioneaza Graviola in tratarea cancerului?

Mecanismul de actiune al fructului se realizeaza prin blocarea productiei de ATP (adenozintrifosfat) a celulelor canceroase astfel incat se reduce voltajul celulei si in final apare apoptoza (moartea celulelor canceroase). Mai simplu spus, celula canceroasa este deconectata de la sursa de energie si neavand cum sa supravietuiasca, moare.

 

Utilizare recomandata:

-antitumoral;

-anticancer;

-antispasmodic;

-sedativ;

-in lupta cu astmul;

-in lupta cu hipertensiunea arteriala;

-in lupta cu diabetul;

-corecteaza tulburari hepatice;

-stimulent digestiv;

 

Proprietati:

-inhiba virusul de hepatita B si cancerul hepatic;

-inhiba cresterea celulelor tumorale;

-activitate citostatică la celulele de cancer;

-activitate antibacterială;

-activitate antivirală cu efect la Herpes simplex;

-activitate antidepresivă;

-activitate antiparazitară;

-calmează durerile;

-activitate anti-malarie;

-antibacterian;

-antihelmintic;

-anticonvulsivant;

-antidepresiv;

-antifungic;

-depresant cardiac;

-citotoxic;

-febrifug;

-hipotensiv;

-stimulent digestiv;

-vasodilatator;

-vermifug;

 

Graviola are multe utilizari dovedite in ultimii 40 de ani de studii medicale si este in esenta o alternativa benefica la tratamentele clasice de sinteza, tratand toate tipurile de simpotome si boli, precum si cancerul, fara insa a afecta celulele sanatoase din organism.

Acest produs 100%natural este disponibil exclusiv in Romania pe site-ul www.remediumnaturalis.ro .

Echipa noastra, formata din profesionisti va sta oricand la dispozitie, oferindu-va consultanta gratuita,analizand cu rabdare si maxim interes afectiunile de care dumneavoastra suferiti.

Putem fi contactati la urmatoarele numere de telefon:

 

0721207372

0786245150

0786245149

( Luni-Sambata: 10-18 )

[email protected]

Echipa Ayurvedic Pharma

 

loading...
<

2 comments

  • <cite itemprop="author">Viorica Vio</cite>

    Din pacate graviola este frecvent folosita de catre oamenii diagnosticati cu cancer dar beneficiile ei sunt multiple.Eu impreuna cu fiica mea am folosit ca antibiotic.Intr-o zi de joi m-am trezit cu o durere surda de masea si nu am vrut sa iau antibiotice.Aveam incredere in graviola si am inceput o sticla pe care o aveam in casa.Vineri de gura celor dragi am zis sa merg la un control ,numai ca medicul recomandat era liber si am amanat pana luni.Din fericire nu a fost nevoie sa mai merg la consult.Duminica disparuse inflamatia si eliminasem tot puroiul.

  • <cite itemprop="author">Florian</cite>

    GRAVIOLA ,,LA STICLA,, NU FACE 2 PARALE CA SA STII!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *