Search for content, post, videos

Gestul neasteptat al criminalului din Brasov, cel care si-a ucis intreaga familie

Florin Buliga, criminalul din Brasov care si-a ucis sotia si copiii, a atacat cu apel sentinta de inchisoare pe viata data de Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov.

Pe data de 14 februarie, Florin Buliga a fost condamnat la inchisoare pe viata. Dosarul va ajunge la Curtea de Apel Brasov, dupa ce barbatul a atacat sentinta.

Buliga si-a ucis sotia si copiii in doar 27 de minute

Florin Mircea Buliga si-a ucis intreaga familie, in noaptea de 26 spre 27 martie 2018. Femeia in varsta de 42 de ani, iar copiii numai 18, respectiv, 13 ani, nu au avut sanse de supravietuire in fata tatalui. Criminalul a spus ca i-a ucis pentru binele lor, pentru a ajunge intr-o lume mai buna.

Barbatul a ajuns acasa, iar prima data a ucis-o pe sotia sa. Aceasta adormise pe masa de masaj, iar barbatul a injunghiat-o in somn.

La scurt timp dupa prima crima, a ajuns acasa fiica cea mare, in varsta de 18 ani, criminalul a stat de vorba cu ea, fara sa-i spuna ce facuse, apoi fata a mers la culcare si in momentul in care a adormit a omorat-o si pe ea.

Baiatul de 13 ani a fost ultima sa victima, acesta dormea cand mama si sora au fost ucise. A fost si el injunghiat prin aceeasi metoda.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *