Search for content, post, videos

Geanta, bronzul artificial si tocurile inalte, dusmanii nevazuti ai siluetei

Ai renuntat la dulciuri, pizza si paste si ai trecut la regim si exercitii fizice? Degeaba, daca nu esti atenta si la alte lucruri care te fac sa teingrasi, potrivit unui nou studiu.

Te-ai fi gandit vreodata ca geanta pe care o porti te poateingrasa? Sau bronzul artificial? Sau tocurileinalte despre care credeai ca te fac sa pari mai subtire?

Aparent, nu are nicio logica, nu-i asa? Numai ca specialistii au descoperit ca toate acestea, si nu numai, au un efect nu tocmai de bun augur asupra siluetei noastre.

Geanta de mana

Un nou studiu arata ca acest accesoriu afecteaza silueta.in special daca vorbim despre gentile gigant care ni se par, vai!, atat de practice.

Dupa ce a observat ca multe dintre pacientele sale au mai multa grasime pe o parte a corpului decat pe cealalta, medicul estetician Michael Prager a cercetat problema mai in profunzime. El a constatat ca grasimea se depunea cu precadere pe partea pe care femeile care apelau la elisi purtau gentile supradimensionate.inainte de a elimina grasimea cu ajutorul laserului, masor portiunile unde aceasta este distribuita, pentru a putea face masuratorile post-tratament. La multe dintre pacientii femei grasimea era depusa inegal pe partile corpului, iar singurul lucru pe care eleil aveauin comun erau gentile lor ridicol de mari, a explicat Prager.

Citeste mai mult pe www.rtv.net

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *