Search for content, post, videos

Invata sa prepari ceaiul care poate inlocui cu succes insulina

Frunzele de afin sunt ca o binecuvantare pentru organism. Acestea au proprietati antiinflamatoare, antiseptice, astringente, dar reusesc cu succes sa reduca cantitatea de zahar din sange.

Iata cateva beneficii ale ceaiului din frunze de afine

Infectii urinare
Ceaiul din frunze de afine este recomandat pentru tratarea infectiilor urinare, in special datorita proprietatilor antiseptice.

Diaree
Ceaiul din frunze de afin lupta eficient impotriva diareei. De fiecare data cand va confruntati cu aceasta problema este indicat sa beti una-doua cani de ceai din frunze de afin.

Diabet
Ceaiul din frunze de afin reduce nivelul zaharului din sange si este extrem de eficient mai ales in fazele incipiente.

Insulina verde, gasita in ceaiul de afine, confera proprietati hipoflicemiante.

Mai mult decat atat, datorita continutului bogat in flavonoizi, ceaiul din frunze de afin ofera protectie impotriva bolilor de inima, in special ateroscletozei, cauzata de depunerea de lipide pe vasele de sange.

Ulcer
Ceaiul are efect cicatrizant si rol protector asupra mucoasei gastrice. Acesta este recomandat si in cazul bolnavilor de ulcer.

Ceaiul din frunze de afin imbunatateste vederea si adaptabilitatea la intuneric. Ba mai mult, ceaiul poate fi folosit pentru spalarea ranilor, in vederea curatarii tegumentelor.

Cum se prepara in mod eficient ceaiul din frunze de afine, astfel incat sa nu-si piarda din proprietati

Aveti nevoie de 200-250 ml de apa si 1-1,5 grame de frunze maruntite (aproximativ una, doua lingurite)

Se pune apa la fier pana da in foc si se lasa la racit, la temperatura camerei 1-3 minute, apoi se adauga frunzele la infuzat si se lasa 15-20 de minute.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *