Search for content, post, videos

FOTO 5 exercitii usor de facut in casa care ard cele mai multe calorii

Nu ai timp sa te duci la sala, dar vrei sa te mentii in forma sau chiar sa slabesti? Incearca aceste exercitii usor de facut in casa care te ajuta sa arzi multe calorii.

 

Ca sa te mentii in forma si chiar ca sa slabesti nu trebuie neaparat sa platesti sume exorbitante pe abonamente la sala si sa consumi multe ore din timpul tau liber lucrand la aparate sofisticate. Pot sa obtii rezultate similare si daca faci sport acasa.

 

Iata cinci seturi de exercitii simple, tip sarituri, numai bune de facut in casa, care iti accelereaza metabolismul si ard, implicit, multe calorii, oferindu-ti totodata un tonus mai mult musculaturii!

 

1. Sarituri clasice

 

In picioare, cu bratele si picioarele lipite, incepe sa sari departandu-ti picioarele in timp ce-ti ridici bratele la verticala, deasupra capului. Executa acest exercitiu de trei ori, timp de un minut, cu cate 15 secunde pauza intre cele trei serii.

 

2. Saritura pe orizontala

 

Asaza-te in pozitie de flotare, sprijinindu-te pe varfurile picioarelor si in palme, tinandu-ti bratele intinse la 90 de grade de podea si trupul la fel intins. Din aceasta pozitie sari departandu-ti picioarele, incordandu-ti abdomenul in acest timp. Bratele le mentii in aceeasi pozitie, doar picioarele le departezi in timpul sariturii. Executa acest exercitiu de trei ori, timp de un minut, cu cate 15 secunde pauza intre cele trei serii.
 

 

3. Saritura cu aplauze

 

Stai in picioare, drept, labele picioarelor apropiate si cu bratele intinse intr-o parte si alta a trupului, in continuarea umerilor. Din aceasta pozitie sari, astfel incat sa-ti departezi picioarele in timp ce-ti aduci bratele intinse inainte si iti lipesti palmele ca si cand ai aplauda. Executa acest exercitiu de trei ori, timp de un minut, cu cate 15 secunde pauza intre cele trei serii.
 

 

4. Saritura rotativa

 

Incepi printr-o saritura clasica, cand iti departezi picioarele si iti ridici bratele deasupra capului, dar in loc sa-ti mentii pozitia, te invartesti la 90 de grade. Practic, faci o rotatie completa daca sari de patru ori (stanga, stanga, stanga, stanga, spre exemplu). La finalul celei de-a patra sarituri rotative vei ajunge in pozitia initiala. Executa acest exercitiu de trei ori, timp de un minut, cu cate 15 secunde pauza intre cele trei serii.
 

 

5. Saritura stea

 

Incepi stand pe vine, cu bratele impreunate pe langa genunchi. Din aceasta pozitie sari in aer intinzandu-ti bratele si picioarele in exterior, apoi revii din saritura in pozitia initiala, ghemuita. Se numeste saritura stea datorita pozitiei pe care o capeti in aer, cu bratele si picioarele departate si intinse, in forma de stea. Executa acest exercitiu de trei ori, timp de un minut, cu cate 15 secunde pauza intre cele trei serii.
 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *