Search for content, post, videos

Forma corpului tau dicteaza cat de predispusa esti la diverse boli! Afla care sunt!

Se pare ca cele doua clasificari ale corpului unei femei, respectiv foma de mar si forma de para, nu sunt folositoare numai pentru a ne alege hainele potrivite.

Astfel, in urma unui nou studiu realizat de cercetatorii de la UC Davis se pare ca forma corpului nostru poate sa ne dea foarte multe indicii cu privire la bolile la care suntem predispuse.

In primul rand, trebuie sa intelegem ce inseamna o femeie cu corpul in forma de para si o femeie cu corpul in forma de mar.

Ei bine, daca esti genul de femeie la care grasimea se acumuleaza pe fund si coapse, atunci ai forma corpului de para, iar daca esti tipul de femeie la care grasimea se acumuleaza pe abdomen si in zona sanilor, ai corpul in forma de mar.

Potrivit studiului mentionat mai sus, femeile cu corpul in forma de para prezinta un risc mai mic de imbolnavire de anumite afectiuni, spre deosebire de femeile cu forma corpului in forma de mar. Cu toate acestea, coprul in forma de para nu este deloc scutit de afectiuni.

Cei de la UC Davis au conchis ca daca grasimea pe care o acumulezi este concentrata in zona fundului si a coapselor, ai putea fi predispusa sa te imbolnavesti de diabet. Acest lucru este cauzat de faptul ca presiunea sangelui este mai mare din cauza unei proteine care se gaseste in cantitati mari in grasimea de pe fese, de exemplu. Astfel, cele dintre noi care au corpul in forma de para pot fi in pericole de mai multe afectiuni circulatorii si ale inimii.

Tratamentul preferential fata de unul dintre copii, o problema pentru intreaga familie

Cu toate acestea, femeile cu corpul in forma de mar sunt cele mai predispuse la afectiuni cardiace si de metabolism. Iar cercetatorii sustin ca acest lucru este cauzat in primul rand de grasimea acumulata pe abdomen, care este cel mai periculos tip de grasime pe care corpul uman il poate asimila.

Acesasta grasime grabeste si inlesneste acapararea tuturor bolilor cardiace existente, din cauza compozitiei chimice pe care o are si din cauza ca proteina mentionata mai sus, chemerina, se gaseste in cantitati si mai mari in grasimea de pe abdomen.

Asa ca, singura solutie pentru a ne asigura ca nu ne expunem unor riscuri inutile, este sa reusim sa dam jos, daca este nevoie, grasimea acumulata pe corpul nostru.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *