Search for content, post, videos

Femeile care sufera de migrene sunt in pericol mare! Afla ce pot pati!

Migrenele devin una dintre afectiunile de zi cu zi care ne fac, pana la urma, sa ne obisnuim cu ele.

In ciuda faptului ca pot sa cauzeze boli grave, migrenele sunt deseori ignorate de noi insene, chiar daca pot prevesti adevarate dezastre de sanatate.

Astfel, potrivit unor noi descoperiri, cele mai periculoase migrene sunt cele insotite de tulburari de vedere care pot fi o dovada clara a afectiunilor cardiace sau cerebrale.

Un studiu realizat pe un esantion de 27.860 de femei in ultimii 15 ani arata ca persoanele care sufera de migrene severe asociate cu tulburări de vedere prezinta un risc mai mare de a face atac de cord sau atac cerebral.

In mod exact, miogrenele care se manifesta si cu tulburari de vedere reprezinta al doilea factor de risc care poate conduce la acest tip de accidente, dupa hipertensiunea arteriala.

Aceste migrene nu sunt la fel de grave precum alte afectiuni precum diabet, obezitate, afectiuni dobandite in urma fumatului dar si mostenite în familie.

Astfel, potrivit studiului realizat de medicul Tobias Kurth, femeile cu astfel de migrene sunt expuse unui risc de accident cerebral sau vascular de tri ori mai mare decat femeile care sufera de migrene simple, fara tulburari de vedere.

4 modalitati de a nu mai suferi din cauza migrenelor

Cea mai grava forma de migrena si cea mai simpla solutie a ei

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *