Search for content, post, videos

Trupul ei zace de zeci de zile la morga, dar rudele nu vor sa stie de ea: „Nu ne intereseaza”

Corpul unei romance zace de zile bune intr-o morga din Italia, Ferrera. Femeia este moarta de 15 zile, insa nimeni nu revendica corpul si exista riscul sa ramana acolo pentru mult timp.

Alina Carabus, reprezentanta firmei Casa Funerara Diaconu, a gasit familia femeii, insa nu se doreste repatrierea trupului.

„Am cerut informatii la politia din Sinaia, care mi-a confirmat ca femeia se nascuse in localitate, la data de 1 septembrie 1984, dar ca ultimul domiciliu figura la Campina. Acolo am gasit familia din partea sotului, adica socrii, cumnatii si cei doi copii, de 14 si 15 ani. Din partea ei, nu mai exista nicio ruda, parintii fiind decedati. Rudele cu care am reusit sa iau legatura mi-au spus ca nu vor sa mai stie nimic de ea, nu vor sa participe la transferul corpului si nici s-o inmormanteze.

O cautasera de ani de zile, in 2016 apelasera chiar la o emisiune tv din Italia, dar nu au dat de ea. Din anul 2011 ii pierdusera orice urma, iar de copiii ei nu mai intrebase nimic. Despre sotul ei ne-au spus ca e la inchisoare. O situatie cu adevarat complicata”

Ce se va intampla cu corpul decedatei

„Am luat legatura cu Primaria din Ferrara si acestia au acceptat sa fie inmormantata in Italia. Impreuna cu ei ne vom ocupa de toate necesare inhumarii. Familia ei va trebui sa semneze ca e de acord cu acest lucru.”, a declarat Alina Carabus, reprezentanta firmei Casa Funerara Diaconu, pentru gazetaromaneasca.com.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *