Search for content, post, videos

Exista un truc miraculos de a scapa de eczeme si este neasteptat de usor

Acest truc simplu este o usurare pentru cei care sufera de eczeme. Iata ce trebuie sa stii. Orice dermatolog iti va spune ca nu exista leac pentru eczeme, este o conditie cronica cu care trebuie sa traiesti pentru tot restul vietii.

Nimeni nu vrea sa auda asta deoarece este partial adevarat, nu exista niciun tratament sau antibiotic magic pentru a scapa de ele pentru totdeauna. Insa nu trebuie sa te panichezi, exista numeroase remedii care iti vor face viata mai usoara.

Doctorii ne avertizeaza ca folosirea prea multor tratamente in acelasi timp nu este o idee buna si ca poate fi chiar mai ineficient. Pentru acest remediu vei avea nevoie de doar 2 ingrediente: aloe vera si hidrocortizon.

Combinatia celor 2 ingrediente face minuni, insa pe cont propriu nu dau roade
Desi aloe vera functioneaza cel mai bine cand e cruda, nu este cea mai buna idee sa cresti o gradina de aloe vera la geam. Daca se intampla sa faci asta, asigura-te ca rupi frunza si aplici gelul direct pe zona afectata. Daca nu poti face asta, aloe vera organica de la magazin este la fel de buna.

Acest tratament trebuie aplicat pe pielea curata si proaspat spalata. Cel mai bine este sa aplici tratamentul direct dupa dus deoarece porii sunt deschisi. Tine minte ca pielea fiecarui om este diferita asa ca nu poate functiona pentru toata lumea, dar merita sa incerci daca iti doresti efecte instante.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *