Search for content, post, videos

Exercitiile cardio sunt o corvoada? Cum le transformi intr-o adevarata placere

Gandul ca trebuie sa mergi la sala dupa o zi de munca te deprima? Oricare ar fi motivul pentru care faci miscare in mod regulat, este firesc ca, periodic, sa nu ai pic de chef de exercitiile tale cardio. Cum faci insa sa iti regasesti bucuria de a le pune in practica?

Exercitiile cardio sunt acelea care iti pun in miscare o varietate de grupe de muschi si care, dat fiind faptul ca sunt solicitante, iti ofera o multime de beneficii, de la scaderea in greutate la tonifiere, eliminarea stresului si cresterea rezistentei inimii.

 

In pofida tuturor acestor beneficii, exercitiile cardio, practicate regulat, pot deveni plictisitoare, ca orice alta activitate repetitiva. Din fericire, exista cateva trucuri cu ajutorul carora le poti transforma din nou intr-o reala placere:

1. Renunta la sala si antreneaza-te afara

Vara este perioada perfecta pentru a-ti muta antrenamentele cardio afara. Indiferent care este tipul de activitate pe care il preferi (joggingul, mersul in ritm alert, saritul corzii, mersul pe bicicleta etc.), acum este momentul sa il pui in aplicare in exteriorul salii de fitness. Gaseste un parc in apropierea casei tale si bucura-te o data la cateva zile de aerul proaspat si starea de bine pe care o capeti cand te antrenezi in mijlocul naturii.

2. Coopteaza un prieten

Te-ai obisnuit sa mergi la sala sau sa iesi la alergat de unul singur? Ce ai spune sa renunti la stilul tau solitar deantrenament si sa iti rogi un prieten sa ti se alature? Vei descoperi in scurt timp cat de distractiv si de placut – si, mai ales, de motivant – poate fi sa faci exercitii cardio in duet.

Citeste  continuarea articolului pe acasa.ro ( http://goo.gl/aqYzL1  )
loading...
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *