Search for content, post, videos

VIDEO Exercitii de doar 10 minute pe zi, pentru aplatizarea abdomenului

Abdomenul este partea corpului care se modeleaza cel mai greu si pentru care este necesar foarte mult timp de exersat constant si corect. Totodata, exercitiile pentru aplatizarea abdomenului trebuie sa mearga mana in mana cu o dieta specifica, bazata pe un consum ridicat de proteine si scazut de carbohidrati si zaharuri.

Insa, fara exercitiile necesate pentru aplatizarea abdomenului, nicio dieta nu va da rezultatele scontate.

Aceste exercitii pot fi insa foarte epuizante daca nu sunt realizate corect. In primul rand, inainte de inceperea unui astfel de program, care prin doar 10 minute pe zi de exercitii aplatizeaza abdomenul cu cel putin 2 centimetri intr-o saptamana, este necesar sa ne asiguram ca organismul nostru este foarte bine odihnit. Asta presupune ca inainte de inceperea programului sa dormim cel putin 10 ore pe zi, timp de 3 zile.

Dupa aceea, programul poate demara.

Exercitiile de baza trebuie realizate intocmai cum sunt descrise in videclipul de mai jos.

Se pune foarte mare accent pe exercitii de tonus, in care corpul este paralel cu pamantul iar abdomentul este incordat si totodata pe exercitii de contractie scurta si rapida a abdomenului care nu pun in pericol coloana vertebrala.

Aceste exercitii trebuie realizate zilnic, inainte de micul dejun, imediat dupa desteptare, iar rezultatele va vor uimi.

Asa ca, invatati ce este de facut din clipul de mai jos si spor la treaba!

VIDEO

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *