Search for content, post, videos

Este turmericul bun pentru tine? Iata ce trebuie sa stii

Turmericul a aparut in foarte multe titluri recent. Acest condiment a depasit granitele Indiei, iar acum il poti gasi in orice de la supe, la smoothie si latte.

Turmericul este laudat pentru proprietatile sale anti inflamatoare. In plus, un studiu din Germania arata ca poate fi foarte folositor in prevenirea cancerului la prostata, cel mai comun cancer la barbati. Alte studii au descoperit ca turmericul poate preveni bolile cardiovasculare, alte feluri de cancer si poate omori bacteriile si virusurile.

Suna promitator, insa inainte de a te bucura trebuie sa citesti acest articol. Aceste studii arata ca beneficiile turmericului se bazeaza pe un consum de turmeric concentrat, mult mai mult decat folosesti in bauturi sau preparate culinare.

Studiile au fost facute cu doze concentrate pe care niciun om nu le consuma.

In plus, depinzand de felul de latte pe care il comanzi, potentialele beneficii ale turmericului pot fi anulate de zaharul si caloriile din bautura, in mod special atunci cand iti mai adaugi zahar dupa ce ai comandat deja bautura.

De fiecare data cand auzim de ceva ce promite multe trebuie sa ne gandim ca bu exista niciun aliment sau condiment ce poate pune capat tuturor problemelor. Totul se bazeaza pe o dieta echilibrata.

Nu exista nimic gresit in a consuma turmeric daca iti place gustul. Adauga o aroma speciala legumelor, oualelor si altor preparate, insa nu te astepta ca un praf de condiment sa schimbe prea multe.

Daca iti doresti sa lupti cu inflamarea trebuie sa iti suplimentezi dieta cu peste gras, cum ar fi somonul si tonul.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *