Search for content, post, videos

Efectele pe care le au nucile asupra cancerului!

Nucile sunt, potrivit rezultatelor unui studiu realizat la Scoala de Medicina Harvard din Statele Unite ale Americii, unul dintre cei mai puternici aliati impotriva cancerului.

Este vorba despre efectele pe care le au nucile asupra cancerului intestinal, una dintre cele mai crunte afectiuni la nivel mondial.

Specialistii sustin ca acizii grasi Omega-3, care se gasesc din belsug in nuci si in toate fructele oleaginoase, pot reduce foarte mult inflamatiile cauzate de cancerul intestinal. Mai mult decat atat, alti compusi din interiorul nucilor se pare ca au efectul de a impiedica dezvoltarea tumorilor maligne.

Rezultatele acestea au fost obtinute in urma unui experiment realizat pe cobai. Concluziile au fost ca un consum frecvent de nuvi are un impact puternic asupra tesutului canceros din intestin. Astfel, acizii Omega-3 pot influenta inmod puternic starea de dezvoltare a cancerului intestinal.

«Este bine ca am descoperit ce aliment are un rol important cand vine vorba de progresia cancerului intestinal. Daca acordam mai multa atentie la nivelul molecular, mai exact la expresia moleculelor acidului micro ribonucleic, putem sa prevenim aparitia acestui tip de cancer», sustine Christos Mantzoros, profesor la Harvard.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *