Search for content, post, videos

Durerile menstruale te ingrozesc? Remediile naturiste iti pot face viata mai usoara!

In eventualitatea in care nu ai simptome menstruale usoare, inseamna ca durerile de abdomen, balonarea sau schimbarile de dispozitie te deranjeaza constant in acea perioada.

Astfel, pentru unele reprezentante ale sexului frumos, acest disconfort e atat de intens, incat afecteaza orice fel de activitate. Specialistii au descoperit recent o noua forma a sindromului premenstrual, denumita „disfunctie disforica premenstruala“, care descrie agravarea simptomelor afective, pana la punctul in care acestea perturba activitatea cotidiana.

Toate femeile stiu ca perioada premenstruala si cea menstruala pot fi extrem de neplacute, chiar daca nu te confrunti cu probleme mai serioase. Doctorii recomanda administrarea unor medicamente, insa acestea pot avea si efecte nedorite asupra corpului tau. Astfel, iti propunem sa incerci remediile naturiste utilizate pentru ameliorarea simptomelor neplacute. Aceste remedii au fost folosite cu succes secole de-a randul de mii de femei.

Remediile naturiste pot fi administrate pe cale orala (capsule sau ceaiuri) ori pot fi aplicate local (uleiuri, comprese ori creme). Insa trebuie sa ai in vedere faptul ca produsele naturiste pot interactiona cu cele farmaceutice sau chiar intre ele. Nu ezita sa ceri sfatul sfatul doctorului inainte de inceperea unui tratament pe baza acestor remedii!

Disconfortul, diminuat cu ajutorul unor plante

Plantele pe care le gasim in tara noastra pot fi de folos in tratarea simptomelor cauzate in perioada menstrual.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *