Search for content, post, videos

Doctorii se minuneaza de acest tratament

Amestecul de scortisoara si miere este un leac bun pentru diferite afectiuni. Mierea se gaseste oriunde in lume. Era folosita in medicina din Yunani si Ayurveda cu multe secole in urma. Expertii din zilele noastre declara ca mierea este un leac crucial.

Amestecul acestor ingrediente este foarte puternic si trateaza multe afectiuni, cum ar fi cele de mai jos:

Muscaturi de insecte

Amesteca o parte de miere cu 2 parti de apa calduta si adauga un praf de scortisoara. Fa o pasta si maseaza-ti muscaturile cu aceasta.

Caderea parului

Cei care chelesc incet trebuie sa citeasca asta! Amesteca o pasta folosind urmatoarele ingrediente: 1 lingura de miere, ulei de masline si o lingurita de scortisoara inainte sa te speli pe cap. Las-o sa actioneze pe par timp de 15 minute, apoi clateste. Da rezultate chiar si dupa 5 minute!

Infectii urinare

Amesteca 2 linguri de scortisoara si o lingurita de miere in apa calduta. Bea un pahar intreg din acest amestec pentru a elimina germenii.

Durerea de dinti

Amesteca o pasta cu 1 lingurita de scortisoara si 5 lingurite de miere direct pe dinte. Poti face asta de 3 ori pe zi pentru a ameliora durerea.

Raceala

Pentru raceli comune si severe ameste 1 lingura de miere, apa calduta si un sfert de lingurita de scortisoara. Consuma acest amestec timp de 3 zile pentru a scapa de tuse si pentru ati desfunda sinusurile.

Durerea de stomac

Mierea si scortisoara amelioreaza durerea stomacului si a ulcerului.

Gazele

Studiile din India si Japonia arata ca scortisoara si mierea reduc gazele.

Indigestia

Scortisoara si mierea inainte de masa rezulta in mai putini acizi si problemele provocate de mancatul in exces.

Gripa

Expertii spanioli au dovedit ca mierea elimina gripa si complicatiile ulterioare

Cosuri

3 linguri de miere si o lingurita de scortisoara ajung pentru acest gen de pasta. Aplica pe cosuri inainte de culcare. Urmatoarea dimineata spala-te pe fata. Repeta acest proces timp de 15 zile.

Halitoza

Oamenii din America de Sud fac gargara cu acest amestec in fiecare dimineata. Respiratia ramane frumos mirositoare pe tot parcursul zilei.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *