Search for content, post, videos

Doar asa scapi de grasimea de pe burta. Dupa ce vei citi asta vei renunta la abdomene

Grasimea de pe burta este foarte greu de dat jos, mai ales ca majoritatea celor care incearca sa scape de aceasta problema ajung sa faca abdomene in exces fara sa aiba vreun rezultat.

Cei care vor sa scape de grasimea de pe burta trebuie sa stie ca atat expertii in sport cat si nutritionistii sustin ca abdomenele in exces nu duc la subtierea taliei ci, mai rau, la ingrosarea ei.

Acest lucru se intampla din cauza ca abdomenele nu fac decat sa mareasca masa musculara a burtii, fara sa topeasca o mare parte din grasime. Pe de alta parte, abdomenele ajuta la tonifierea muschilor deci nu trebuie sa renuntati in totalitate la ele.

Doar asa scapi de grasimea de pe burta

Atat nutritionistii cat si expertii in fitness sustin ca cea mai buna metoda de a scapa de grasimea de pe burta este sa va orientati foarte mult pe o dieta corespunzatoare combinata cu un anumit tip de sport.

Dieta corespunzatoare pentru a scapa de grasimea de pe burta trebuie sa fie formata in principal din proteine si alimente care sunt bogate in antioxidanti (rosii, pepene, gref, fasole verde) care sa fie consumate la masa de pranz si seara si din alimente pe baza de carbohirati dar de natura integrala, precum cerealele de ovaz, care sa fie consumate dimineata.

Totodata, dieta pentru a scapa de grasimea de pe burta presupune sa mancati des si putin, adica de 6 ori pe zi, portii de maxim 100 de grame din ceea ce este mentionat mai sus.

In combinatie cu aceasta dieta, din care trebuie eliminate complet alimentele de panificatie si pastele si carbohidratii saturati, trebuie sa consumati foarte multa apa.

Astfel, cu o asa dieta, in prima faza, veti observa o subtiere a taliei in doua saptamani.

Dupa aceste doua saptamani este indicat sa va apucati de sport. Insa NU DE ABDOMENE si atat. Cel mai indicat este sa va apucati sa faceti mult cardio. Sporturile de tip cardio produc o imbunatatire a metabolismului si a arderilor la nivel celular iar acest lucru va face ca celule degrasime saturate su supra-saturate sa fie folosite pentru consumul de energie.

Asadar, pentru a scapa de grasimea de pe burta este necesara o dieta echilibrata in proportie de 80%, sport in proportie de 20% si este necesar sa nu faceti EXCES DE ABDOMENE.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *