Search for content, post, videos

Diana Ghisoiu a murit fulgerator din cauza meningitei! Iata care sunt semnele acestei boli nemiloase

Diana Ghisoiu, o tanara de 24 de ani din Sibiu, a murit pe patul de spital dupa ce a stat in coma timp de 19 zile. Fata a intrat in moarte cerebrala, la scurt timp dupa ce a ajuns la spital, cu o durere de cap si a primit diagnosticul de meningita.

Boala fulgeratoare care i-a adus sfarsitul tinerei din Sibiu, reprezinta inflamarea membranelor care acopera creierul si coloana vertebrala si aceasta este cauzata de un virus sau o baterie.

Meningita este de doua feluri, cea virala, respectiv bacteriana. Cea virala nu prezinta simptome grave si se poate transmite prin mancare, apa sau obiecte contaminate. Cea baceteriana este cauzati de doua bacterii existente la nivelul gatului si devine grava in momentul in care bacteriile ajung in sange, scrie csid.ro.

Citeste si: O femeie a murit de gripa, din cauza neglijentei medicilor care i-au refuzat internarea! La scurt timp a chemat o ambulanta acasa, unde s-a constatat decesul

Astea sunt cele mai intalnite simptome ale meningitei:

– Gat intepenit si durere in zona cervicala
– Febra
– Dureri de cap
– Stari de voma
– Somnolenta
– Dureri musculare
– Frisoane
– Fotofobie

In cazul in care ai aceste simptomele si ele persista, este important sa te prezinti de urgenta la medic, pentru a primi tratamentul adecvat.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *