Search for content, post, videos

Diabetul si obezitatea, vindecate in 15 minute?

Oamenii de stiinta au pus la punct o metoda revolutionara care necesita doar 15 minute pentru a fi implementata, ce nu presupune o operatie chirurgicala si care poate sa conduca la o scadere considerabila in greutate si la anularea efectelor cauzate de diabet.

Aceasta metoda consta in inserarea un inel special la nivelul intestinului, care impiedica nutrimentele sa fie absorbite de catre organism, informeaza publicatia britanica The Express.

Dispozitivul este inserat endoscopic prin cavitatea bucala. Pe intreaga durata a acestei interventii, pacientul este constient si nu necesita anestezie.

Alternativa sigura si ieftina

Aceasta procedura este considerata o alternativa sigura si ieftina pentru clasicele operatii chirurgicale de montare a bandajelor gastrice.

Pe durata testelor clinice, acest manson special a contribuit la disparitia efectelor negative cauzate in organism de diabetul de tipul 2, reducand concentratia de zahar din fluxul sangvin, iar pacientii nu au mai avut nevoie sa ia medicamentele prescrise impotriva acestei maladii.

Inelul EndoBarrier

Intr-un studiu care s-a intins pe durata a 12 saptamani, voluntarii care au apelat la inelul EndoBarrier au slabit in medie 15 kilograme, comparativ cu pacientii din grupul de control, care au practicat o dieta alimentara si care au slabit, in medie, doar 5,5 kilograme. in plus, aceasta procedura nechirurgicala costa jumatate din tariful celei mai ieftine operatii de liposuctie.

In urma unui test clinic efectuat in Olanda, efectuat pe un esantion de 40 de voluntari, acestia au reusit sa isi diminueze greutatea corporala cu 19% in intervalul celor 12 saptamani.

Potrivit acestor studii, pacientii primesc in continuare suficiente nutrimente la nivelul tractului digestiv din alimentatie. Dispozitivul poate fi pastrat in organism pentru o perioada cuprinsa intre sase si noua luni.

Gratie unor teste efectuate in Statele Unite si in alte tari europene, dispozitivul EndoBarrier a primit in urma cu o saptamana licenta de comercializare in spatiul Uniunii Europene.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *