Search for content, post, videos

De fiecare data cand mananci, hranesti o boala sau te lupti cu ea

 

Mancare multa si ieftina, un principiu nesanatos

Din pacate, prea multe familii de romani, NU cunosc (sau nu isi permit sa aplice) principii sanatoase ale alimentatiei si se bazeaza pe principiul: mult si ieftin e bine.

De fiecare data cand sunt la un supermarket imi iau libertatea indiscreta de a analiza produsele pe care le cumpara altii. E simplu de vazut. Poti vedea mamici supraponderale care cumpara sticle imense de bauturi dubioase si acidulate, poti remarca cantitatea de dulciuri ale altor femei, iaurturi indesate de zahar, salamuri si crenvursti cat cuprinde. Mult, ieftin si nesanatos.

De fapt poti face o legatura interesanta intre produsele nesanatoase de pe banda – cu obezitatea copilul care isi insoteste mamica la supermarket, cu aspectul nesanatos al cumparatorului … poti remarca cata paine alba se cumpara, chiar daca exista alternative sanatoase, cata margarina ieftina si toxica se cumpara …si in general, e simplu de tras o concluzie intre ce este pe banda si cum arata cumparatorii dar si despre nivelul informatiei despre alimentatia sanatoasa pe care il poseda.

De fapt, e alarment citeste in continuare aici: http://www.desprecopii.com/info-id-14401-nm-De-fiecare-data-cand-mananci-hranesti-boala-sau-te-lupti-cu-ea.htm

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *