Search for content, post, videos

De ce ti se inrosesc ochii! Principalele probleme care ii pot afecta

Ochii sunt extrem de sensibili si din acest motiv, atunci cand apar probleme din cauza factorilor externi, se pot inrosi. De asemenea, poate aparea un disconfort si chiar lacrimarea.

Ochii devin mai rosii dupa ce vasele de sange din acea zona se umfla.

De ce ti se inrosesc ochii

Ochii uscati pot contribui la aparitia acestei probleme. Atunci cand ochii sunt uscati, vasele de sange se vor inflama. Astfel se inrosesc ochii. Pentru a remedia aceasta problema, lacrimile artificiale pot fi de folos.

Ochii se pot inrosi si in cazul aparitiei alergiilor. Fie ca este vorba de alergii alimentare sau la anumite substante, ba chiar si alergiile de sezon pot fi responsabile pentru inrosirea ochilor. In aceste cazuri sunt recomandate compresele cu apa rece. Picaturile fiind utile si ele.

Chiar si medicamentele pot fi un motiv pentru care ochii se inrosesc, deoarece vasele de sange se pot inflama. Antidepresivele, somniferele si medicamenttele pentru reducerea durerilor pot avea un astfel de efect asupra ochilor.

O alta problema care poate duce la aceasta afectiune este conjunctivita. Infectiile sunt o alta cauza a inrosirii ochilor. De asemenea, chiar si folosirea incorecta a lentilelor de contact poate avea acelasi efect.

Atunci cand femeile ajung la menopauza, acestea trec prin numeroase schimbari. Din cauza dezechilibrului hormonal, femeilor li se pot usca ochii si pot ajunge sa se inroseasca.

O problema o reprezinta si vasele de sange sparte. Daca este neglijata aceasta problema poate deveni una extrem de serioasa.

Daca intampini o astfel de problema, este recomandat sa mergi la medic.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *