Search for content, post, videos

De ce sa nu bagi niciodata la microunde aceste lucruri

Putini oameni cunosc faptul ca aceste alimente sau lucruri nu trebuie bagate niciodata la cuptorul cu avand in vedere ca fie capata proprietati nocive, fie efectiv produc reactii uneori periculoase.

– Caserolele de plastic nu trebuie bagate deloc la cuptorul cu microunde din cauza ca dupa ce au intrat in contact cu microundele pot sa contamineze alimentele cu produsi chimici nocivi organismului.

– Nici termosul nu trebuie sa fie bagat la cuptorul cumicrounde din cazua ca, la fel ca in zaul caserolelor, livhidul din termos poate fi afectat de elementenocive din compozitia termosului. Mai mult, din cauza ca lichidul din termos nu poate fi incalzit, cuptorul in sine se poate sctrica.

– Alimentele in folie de aliminiu nu trebuie niciodata bagate la cuptorul cu microunde. Folia de aluminiu poate declansa un incendiu daca este bagat in microunde.

– Mancarea nu se incalzeste niciodata la cuptorul cu microunde in recipiente care au insertii metalice, din cazua ca acestea reactioneaza violent si periculos la efectele microundelor.

– Nu in ultimul rand, nu baga niciodata la microunde oua crude, pentru ca efectiv vor exploda, nu se vor fierbe.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *