Search for content, post, videos

De ce nu slabesti daca bei alcool

Consumul de alcool este unul dintre cei mai mari dusmani ai oricarei diete din lume.

Potrivit nutritionistilor, orice dieta sau antrenament ai incerca, nu vei avea rezultatele dorite daca esti obisnuit sau obisnuita sa consumi alcool.

Medicii sustin si intaresc acest fapt, explicand ca alcoolul este de fapt o toxina care actioneaza negativ asupra organismului nostru.

Asadar, iata de ce nu slabesti daca bei alcool:

In primul rand, trebuie sa stii ca alcoolul are un efect negativ foarte puternic asupra mentinerii greutatii sa scaderii in greutate. Aceste lucruri sunt cauzatefie de faptul ca alcoolul cauzeaza un apetit puternic fie de felul in care actioneaza asupra ficatului.

Astfel, ficatul este organul care proceseaza grasimile, dar si alcoolul. Insa, alcoolul este procesat prima data de ficat iar apoi organul nu mai da randament atat de mare in procesarea grasimiloe.

Asadar, daca bei mult, dupa care mananci, din cauza apetitului deschis, rezultatul va fi ca vei depozita grasime si ca te vei ingrasa.

Pe langa aceste efecte, alcoolul are si efectul de a perturba perioadele de somn. In timpul somnului organismul consuma foarte multe calorii, dupa cum arata ultimele studii, iar un somn intrerupt si nelinistit va face ca aceste calorii sa fie asimilate drept grasime, in loc sa fie consumate.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *