Search for content, post, videos

De ce este foarte important sa bei destula apa

Chiar daca de multe ori nu iei in considerare toate campaniile care te incurajeaza sa bei destula apa, afla ca daca nu consumi destul de multa apa risti sa te iti pui sanatatea in pericol.

Cand nu bei destula apa, risti ca organismul tau sa sufere aunele afectiuin care pe viitor se pot dovedi a fi cu adevarat grave.

Asadar, iata de ce este foarte important sa bei destula apa:

– Daca nu bei destula apa, vei ajunge sa pierzi o parte din lichidele corporale si mai important din sarurile esentiale pentru corpul tau. Ca efecte secundare, ti se vor usca ochii si gura iar deshidratarea poate afecta crunt organele interne.

– Daca nu bei destul de multa apa, poti risca sa ajungi la epuizare extrema. Acest lucru se intampla din cauza ca celulele isi incetinesc activitatea din cauza lipsei apei si corpul nu are destula energie.
– Daca nu bei destul de multa apa risti sa ai mari probleme digestive. Mai precis, fara sa consumi apa, organismul nu mai poate elimina toxinele si risti sa suferi intoxicatii, stari de greata, pierdereapoftei de mancare, dureri puternice la stomac, balonare si diverse alte tulburari digestive.
– Nu in ultimul rand, daca nu bei destul de multa apa, poti suferi o crestere a tensiunii arteriale. Acest lucru se intampla din cauza ca, in lipsa unei hidratari corespunzatoare, glanda pituitara secreta o substanta chimica numita vasopresina care provoaca reducerea dimensiunilor vaselor de sange, in unele parti ale organismului.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *