Search for content, post, videos

De ce e berea atata de sanatoasa!

Aproape nimic nu poate sa combata senzatia de satisfactie pe care o ofera un pahar rece de bere intr-o zi calduroasa de vara, la umbra unei terase sau pe margina unei plaje. Sunt sigura ca nu stiai ca berea este si un adevarat ajutor pentru sanatatea ta, bineinteles consumata in cantitati moderate.


Afla cum te ajuta berea si ce face pentru tine citind in continuare.

Cel putin o data ne-am uitat pe eticheta sa vedem ce ingeram, iar acolo am observat ca apare si hameiul in compozitia berii. Acesta este o sursa foarte buna de antioxidanti si te ajuta cu lupta impotriva stresului oxidativ la care supus omul modern datorita solicitarilor profesionale intense si a expunerii la poluare in mediul ce-l inconjoara.

Un alt beneficiu incredibil al consumului regulat de bere este intruchipat de remediul impotriva imbatranirii. O echipa de cercetatori de la Centrul de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie au ajuns la concluzia ca hameiul din bere ajuta la productia de hormoni anti-inflamatori ce au ca scop incetinirea proccesului de imbatranire, ceea ce favorizeaza in prima faza sistemul circulator eliberandu-l de blocanti.

Chiar daca ti s-a tot spus ca berea ingrasa, sa stii ca aceasta are doar 43 kcal/100ml in varianta cu alcool si 17 kcal/100 ml in varianta fara alcool. Berea are mai putine calorii ca laptele.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *