Search for content, post, videos

De ce apar, de fapt, bolile de inima! Ce sa faci ca sa-ti pastrezi sanatatea

Tot mai multe persoane, printre care si tineri, se confrunta, in ultima perioada, cu boli de inima, iar specialistii atrag atentia ca ar trebui sa fim mai atenti cu viata noastra.

Stresul, frustrara, lipsa de bucurie sunt doar cateva dintre cauzele care duc la aparitia bolilor de inima, mai ales ca aceste atitudini sunt oscilante. Din acest motiv, recomandarea unor specialisti este ca fiecare persoana sa traiasca asa cum isi doreste, fara sa se chinuie sa respecte un anumit tipar.

O criza cardiaca apare, de obicei, in urma unei preocupari indelungate din sfera materiala si financiara, motiv pentru care ar trebui sa va concentrati pe fericire, intrucat banii nu vor sta nciiodata inaintea acesteia.

De asemenea, hipertensiunea este o problema ce apare in urma unor emotii negative, ce persista. Din acest motiv, este important sa duci o viata linistita si sa eviti emotiile negative.

De asemenea, exista persoane care se confrunta cu hipotensiune, iar aceasta apare atunci cand motivatia de a trai dispare. Din acest motiv, trebuie sa ai curajul de a depasi orice moment dificil din viata si sa gaseste resursele de a continua indiferent de ceea ce ti se intampla.

Evident, bolile cardiace pot fi prevenite si prin adoptarea unui stil de viata sanatos. Consuma fructe si legume, renunta la fumat ori alte vicii si, evident, spune NU sedentarismului, intrucat este extrem de daunator pentru organism. Specialistii recomanda sa faceti miscare in aer liber cel putin 30 de minute.

In ceea ce priveste alimentatia corecta, aceasta trebuie sa contina fibre ex. fulgi de ovaz, mere cu coaja sau pere) si orez brun considerat de dr. Adnan o minune culinara: “contine carbohidrati complecsi si mentine glicemia constanta, prevenind fluctuatiile insulinei care duc la hipoglicemie sau hiperglicemie”.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *